Sommer Kábel Magyarország
Sommer Kábel Hírek  Újdonságok
 A 10,000 még nem elég ...
 Sommer Hi-Fi készkábelek
 Highly Connected - HICON
 Optikai Kábelek

A Sommer Cable bemutatja: Colosseum turné 2011

NyomtatóbarátMond el egy barátodnak


Sommer kábelek a nyári Colosseum turnén


A Colosseum együttes, egy pár éve már a Sommer Cable kábeleire bízza magát koncertek alatt. Idén Németországban, Olaszországban, Ausztriában, Finnországban, Lengyelországban, majd ismét Németországban lépnek színpadra a különböző zenei fesztiválokon június 15-étől kezdve. És az elsőosztályú megszólaláshoz ezuttal is a Sommer Cable kábelei biztosítják a tökéletes hangátvitelt.

Akinek van lehetősége, érdemes kilátogatni az egyik helyszínre. Az együttes egyedülálló “építmény” a zenei világban! És legalább annyira jelentős, mint a mi világunkban az ugyanilyen névvel illetett épület. Mindegyik tagja frenetikus képességű zenész varázsló, kik önmagukban leimprovizálnak egy koncertet. De egymással együttműködve, gyönyörű, átfogóan megszerkesztett zenedarabokat tárnak elénk. Változatos felállásaikban pedig időről időre megcsillan egyikük másikuk improvizációs képessége.

Sokak szerint az első Jazz Rock banda. 1969 és 1971 között öt albumot adtak ki. Aztán 3 évig megállás nélkül turnéztak keresztbe-kasul a világban. Ezután feloszlottak. Ironikus, hogy pont szétválásuk után lett rendkívül népszerű, a turné anyagából készült dupla albumuk a “Colosseum live”. Ami a mai napig is az egyik tündöklő ékesség a Rock koronáján.

23 évvel később ismét összeálltak, a klasszikus felállásban, hogy pontosan onnan folytassák ahol annakidején hirtelen abbahagyták. 1994-re Jon Hiseman, Chris Farlowe, Clem Clempson, Dave Greenslade és Mark Clarke rengeteg tapasztalatot szerzett a különböző fesztiválokon, sokféle felállásban. Háttérnek pedig ott voltak az albumaik: a “The Reunion Concerts”, “Bread & Circuses”, “Tomorrow’s Blues”. 2004-ben sajnos eltávozott Dick Heckstall-Smith a legendás szaxofonosuk. Helyére Barbara Thompson került, aki azóta állandó tagja az együttesnek.
Copyright © - 2008-2011 - Mediadot Kft, a Sommer Cable kábelek hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (30 )859 3890 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
Rode mikrofonok
ViArt - PHP Shopping Cart