Sommer Kábel Magyarország
Sommer Kábel Hírek  Újdonságok
 A 10,000 még nem elég ...
 Sommer Hi-Fi készkábelek
 Highly Connected - HICON
 Optikai Kábelek

A 10,000 még nem elég ...

NyomtatóbarátMond el egy barátodnak
A kulcs a hosszú élettartamhoz a rugó alakjában rejlik. Az újratervezett HICON csatlakozók ezért nem kevesebb, mint 50.000 csatlakoztatásra vannak hitelesítve! A csatlakozók érintkezőit vezető vájat, is teljes áttervezésre került a rugó mellett, ezért a csatlakoztatások biztonsága mellett, az élettartamuk is megnőtt.
A rugó edzett acélból készül, különleges formában, szabad törésponttal, ennélfogva megnövekedett a rugóállandó értéke. Az XLR kompatibilis csatlakozók villámgyorsan össze/szét kapcsolhatók, és minimális erőkifejtés szükséges csak a kioldáshoz.A Sommer Technik által gyártott gépeken tesztelték a mechanizmust, és 75.000 csatlakoztatást is kibírnak károsodás nélkül az újratervezett eszközök. Ez a tortúra persze hasznos volt, de a valóságban emellett rengeteg apró dolog van még ami egy csatlakozás minőségét meghatározza.
A beiktatási csillapítás, a veszteség az érintkezők között, az érintkező felületek kialakítása, mind-mind olyan paraméterek, amelyeket jól össze kell hangolni. Nagyüzemi gyártásra méretezve persze!
Nem is olyan egyszerű, ha belegondol az ember, hogy egy mikrofon csatlakoztatásához mennyi mindennek kell stimmelnie, hogy a másodperc töredéke alatt létrejövő kontaktus tényleg probléma mentes legyen. Pedig csak egy kattintás…...

A HICON kínálatában megtalálhatóak ezüstözött vagy fekete házú “D” szabványú csatlakozók, nikkelezett, vagy aranyozott érintkezőkkel. Mind 3 - 5 pines kiszerelésben. A Sommer Cable, minden Hicon csatlakozójára 5 éves garanciát vállal!
Copyright © - 2008-2011 - Mediadot Kft, a Sommer Cable kábelek hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (30 )859 3890 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
Rode mikrofonok
ViArt - PHP Shopping Cart