Sommer Kábel Magyarország
Keresés az Oldalon
Sommer kábel KlubSommer Kábelről
Egy szösszenetnyi Ars Poetica a vidám kedvű német kábelgyártó cégről:

Sommer Kábel

Tényleg a kábel az?
Még ha a zenész, a hangszere, a hangsugárzók, vagy a fények tökéletesek, az átvitel attól még lehet kifogásolható. Ilyenkor kizárólag a kábel a hibás? Meglehet!
Mint sok más zenész, mi is első szárnybontogatásinkat otthon házistúdiókban, vagy  kis helyi zenekarok tagjaként tettük meg. Visszagondolva a hallható előrelépésekre, amikor az analóg szintetizátor Jack kábelén kicseréltük a csatlakozót egy minőségi aranyozottal, és hirtelen eltűnt a recsegés, nem fütyült a kábel. Vagy mikor a csengőzsinórt lecseréltük valódi gitárkábelre... Micsoda meglepetések! A kérdés akkor fogalmazódott meg, hogy honnan jönnek a csilingelő magasak, és a tiszta, erőteljes hang....

A zenészek kábel szakértők lettek...
Az elmúlt években a hangtechnikai eszközök egyre bonyololultabbá, teljesítmény orientáltabbá váltak. Ez elég nagy kihívás egy kábelgyártónak. A kábelek ezentúl nem csak egy célcsoportnak, vagy a fanatikusoknak fontosak, hanem a hangszer készítőknek, studió-technikusoknak, hangtechnikai cégeknek is. Most már az amatőrök is érzik, hallják a különbséget kábel, és kábel között. Nem kell semmilyen mondvacsinált indok, vagy légből kapott magyarázat a két hang közti különbség érzékeltetéséhez.
Egyszercsak a technikai paraméterek hallhatóak is lettek. És természetesen továbbra is mérhetőek.
Egy olyan cégnek mint a SOMMER CABLE ez egy nagyszerű lehetőséget teremt. Ügyfeleink elismerik, és értékelik a kiváló minőséget. A mi felelősségünk nem csak jó kábelt, hanem egyértelmű és részletes leírásokat is gyártani. A SOMMER CABLE úgy véli, hogy a "hangtisztaság rendkívül fontos szempont a minőség megítélésében".

Sommer Kábelrőé

A cég filozófiája 8 pontban:

 1. Elsőosztályú kábeleket fejlesztünk, gyártunk, és kínálunk a piacon, illetve további kiváló minőségű termékeket.
 2. Gondoskodunk az ügyfeleinkről, a partnereinkről. Kellő odafigyeléssel, barátságosan, egyszerű módon kezeljük őket.
 3. Tartós használatra kínálunk hozáadott értékkel minőséget, újításokat, és segítséget ügyfeleinknek, különös tekintettel a versenytársakra.
 4. Hűek vagyunk a vállalathoz, alkalmazottaihoz, termékeihez. Hisszük, hogy a munka, és a tanulás lehet móka, és így elért eredményeink mosolyt csalnak arcukra. Ösztönözzük, és jutalmazzuk alkalmazottaink fáradozását, és motivációit.
 5. A karcsú cégfelépítés lehetőséget ad gyors döntések meghozatalához. Kreatív ötleteink, gazadságos működésünk ad alapot a biztonságos munkavégzésre, a szükséges hatékonysággal, és likviditással.
 6. 6. IHK besorolású cég vagyunk. Alkalmazottaink több mint 10% gyakornok. Megköveteljük tőlük, és egyben támogatjuk is őket a folytonos képzéseken.
 7. Felelősséget érzünk a környezetünkért. Igyekszünk vigyázni bolygónk erőforrásaira, amennyire csak tudunk.
 8. Vallási, és szociális álláspontunk, hogy támogassuk a rászorulókat. Jelenleg támogatunk projekteket Burkina Fasoban, és Brazíliában, közvetlenül személyesen. Így biztosak lehetünk abban, hogy a segítség eljut azokhoz, akiknek szükségük van rá.

Alant pedig a magyarországi képviselet rövid bemutatkozása:

A MediaDot Kft. 2008 decemberében alakult. Az alapítók több éve a hazai és nemzetközi audio/video, valamint az IT piac elismert szereplői kereskedelmi, rendszerintegrációs és kivitelezési területeken. A rendszerintegrátori szerepkör mellett, hazai képviseletet is ellátunk egy-két minőségi gyártó esetében. A Sommer Cable-el 2009 tavasza óta vagyunk partneri viszonyban.


A MediaDot Kft. kiskereskedelmi tevékenységének alapja a korszerű, online értékesítési és marketing rendszer. Az egyes forgalmazott márkáknak saját webáruházakat üzemeltetünk, melyeken keresztül mindenki számára magyar nyelven érhetők el a népszerű termékek általános információi, specifikációi és lehetőség van az egyszerű, online vásárlásra is.
 • Egyszerű használat, átlátható navigáció
 • A lehető legtöbb információ közzététele magyar nyelven
 • Rendszeresen frissített, mindig aktuális árak, és raktárkészlet
 • Kiemelt Ügyféltámogatás

Copyright © - 2008-2011 - Mediadot Kft, a Sommer Cable kábelek hivatalos magyar képviselője.
Telefon: 06 (30 )859 3890 - 2120 Dunakeszi, Kismarton utca 10.
Rode mikrofonok
ViArt - PHP Shopping Cart